https://www.youtube.com/watch?v=kwkIug73MiQ

Aparitii in presa si online

RE/MAX Magnum

Vezi Interviurile

Andrei Marinescu invitat la emisiunea "ZAI LA O CAFEA"

Andreea Comsa (CEO Premier Estate Management) și Andrei Marinescu (Broker owner - REMAX Magnum) au discutat despre cum sa faci business eficient in piata imobilelor noi, din perspectiva dezvoltatorilor, a cumparatorilor/investitorilor si a agentilor imobiliari.

Interviu Catalina Urzicana - Team Leader echipa de vanzari Citta Residential Park

Catalina ne povesteste parcursul ei in RE/MAX si ce inseamna pentru ea educatia in meseria de agent imobiliar.

Andrei Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum la Realitatea TV

Andrei Marinescu a fost invitat la Realitatea Zilei pentru a discuta despre piata imobiliara din Bucuresti si modificarile preturilor la apartamente in ultimii ani.

Crina Floricel, Sales Associate RE/MAX Magnum la Realitatea TV

Crina Floricel, Sales Associate RE/MAX Magnum a fost invitata la Realitatea TV pentru a discuta despre pretul chiriilor din zona centrala a Bucurestiului si care este publicul tinta pentru aceste tipuri de apartamente.

Andrei Marinescu RE/MAX Magnum la Stirile Realitatea TV

Andrei Marinescu a fost invitat la Stirile Realitatea TV pentru a oferi mai multe informatii despre apartamentele de lux din Bucuresti, preturile acestora si care este publicul tinta pentru ele.

Andrei Marinescu, RE/MAX Magnum: Este bine să cumperi francize, să vezi cum funcţionează, iar apoi să-ţi creezi propriile sisteme

"În momentul în care am intrat pe acest segment a fost o decizie de fler, în 2007, dar în spatele ei au stat multe lucruri care puse cap la cap au condus către decizia finală."

CITESTE ARTICOLUL

ZF Live. Andrei Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum: O durată maximă între serviciu şi casă ar trebui să fie o oră, dar se ajunge şi la două ore

VEZI INTERVIUL

Catalin Cornescu la Conventia RE/MAX Magnum 2018

Andrei Marinescu despre Conventia RE/MAX Romania 2016