https://www.youtube.com/watch?v=kwkIug73MiQ

Aparitii in presa si online

RE/MAX Magnum

Vezi Interviurile
Interviu Silvana Lukacs

Îți mulțumim, Silvana, că ai împărtășit cu noi din experiența ta pe segmenul New Homes.#rerocon19 #remaxromania #remaxmagnum #weareremax #newhomes

Publicată de RE/MAX Romania pe Marţi, 11 iunie 2019

Silvana Lukacs - Manager RE/MAX Magnum la Conventia Nationala RE/MAX Romania

Silvana Lukacs, Manager RE/MAX Magnum a impartasit in cadrul Conventiei din experienta ei de peste 3 ani in segmentul New Homes si cum agentii pot obtine maximul de rezultate in cadrul acestui tip de tranzactie imobiliara.

Catalin Cornescu - Broker/Owner RE/MAX Magnum la Conventia Nationala RE/MAX Romania

Catalin Cornescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum povesteste despre cea de-a sasea Conventie Nationala RE/MAX la care a participat, cum s-au imbunatatit lucrurile in acesti ani in RE/MAX Romania si cresterea intregii echipe din Romania la 760 de agenti.

andrei marinescu wall street

Andrei Marinescu - Interviu pentru Wall Street

Andrei Marinescu, Broker / Owner RE/MAX Magnum, cu experienta de 11 ani in piata imobiliara, are o viziune optimista legata de viitorul consultantei imobiliare. In opinia, tehnologia nu va putea inlocui, cel putin in urmatorii ani, consultantul de vanzari, in contextul in care, "cumparatorii au nevoie sa afle lucruri pe care tehnologia nu le poate oferi inca; au frici, au temeri, au nevoie de ghidaj si asistenta in procesul de cumparare".

CITESTE ARTICOLUL

Crina Floricel - interviu Realitatea TV

Crina Floricel - Sales Associate RE/MAX Magnum a fost invitata pentru un scurt interviu la Realitatea TV pentru a detalia cum pretul chiriilor este afectat de cresterea cursului monedei Euro.

Andrei Marinescu invitat la emisiunea "ZAI LA O CAFEA"

Andreea Comsa (CEO Premier Estate Management) și Andrei Marinescu (Broker owner - REMAX Magnum) au discutat despre cum sa faci business eficient in piata imobilelor noi, din perspectiva dezvoltatorilor, a cumparatorilor/investitorilor si a agentilor imobiliari.

Interviu Catalina Urzicana - Team Leader echipa de vanzari Citta Residential Park

Catalina ne povesteste parcursul ei in RE/MAX si ce inseamna pentru ea educatia in meseria de agent imobiliar.

Andrei Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum la Realitatea TV

Andrei Marinescu a fost invitat la Realitatea Zilei pentru a discuta despre piata imobiliara din Bucuresti si modificarile preturilor la apartamente in ultimii ani.

Crina Floricel, Sales Associate RE/MAX Magnum la Realitatea TV

Crina Floricel, Sales Associate RE/MAX Magnum a fost invitata la Realitatea TV pentru a discuta despre pretul chiriilor din zona centrala a Bucurestiului si care este publicul tinta pentru aceste tipuri de apartamente.

Andrei Marinescu RE/MAX Magnum la Stirile Realitatea TV

Andrei Marinescu a fost invitat la Stirile Realitatea TV pentru a oferi mai multe informatii despre apartamentele de lux din Bucuresti, preturile acestora si care este publicul tinta pentru ele.

Andrei Marinescu, RE/MAX Magnum: Este bine să cumperi francize, să vezi cum funcţionează, iar apoi să-ţi creezi propriile sisteme

"În momentul în care am intrat pe acest segment a fost o decizie de fler, în 2007, dar în spatele ei au stat multe lucruri care puse cap la cap au condus către decizia finală."

CITESTE ARTICOLUL

ZF Live. Andrei Marinescu, Broker/Owner RE/MAX Magnum: O durată maximă între serviciu şi casă ar trebui să fie o oră, dar se ajunge şi la două ore

VEZI INTERVIUL

Andrei Marinescu despre Conventia RE/MAX Romania 2016