Vinde sau inchiriaza proprietatea ta rapid si fara batai de cap

Iti venim in ajutor cu evaluarea gratuita a proprietatii si, daca ai nevoie, iti oferim consultanta imobiliara pentru a reusi sa finalizezi intreg procesul rapid si cu rezultatul dorit.

VREAU EVALUAREA GRATUITA

Vinde sau inchiriaza proprietatea ta rapid si fara batai de cap

Iti venim in ajutor cu evaluarea gratuita a proprietatii si, daca ai nevoie, iti oferim consultanta imobiliara pentru a reusi sa finalizezi intreg procesul rapid si cu rezultatul dorit.

VREAU EVALUAREA GRATUITA

Ce vei obtine daca lucrezi cu un agent RE/MAX?

Ce vei obtine daca lucrezi cu un agent RE/MAX?

Evaluare si analiza

Prin care vei vedea care este valoarea de piata si comparatii cu proprietati similar si la ce ar trebui sa te astepti in procesul de tranzactionare

Promovare profesionista

Pentru a obtine o expunere maxima a proprietatii, a aduce cat mai multi potentiali clienti si a reduce timpul de vanzare/inchiriere

Reprezentarea intereselor tale

In toate negocierile cu clientii, ne vom asigura ca te vom reprezenta cu profesionalism si vom obtine rezultatul dorit de tine

Acces la reteaua de colaboratori

Colaboram cu sute de agenti imobiliari la nivel national, pentru a incheia tranzactiile cat mai rapid

Suport Administrativ

Pentru notariat, cadastru si toate documentele necesare, prin partenerii RE/MAX Magnum

Comunicare continua

Iti vom comunica in mod constant evolutia procesului si vei sti la orice moment ce se intampla cu proprietatea ta

gratuit

Evaluarea proprietatii

Iti evaluam gratuit proprietatea, iti prezentam analiza comparativa de piata si iti facem recomandari cu privire la procesul de vanzare/inchiriere.

VREAU EVALUAREA GRATUITA

Care este procesul pana la finalizarea tranzactiei?

1. Intalnire

Unul dintre agentii RE/MAX Magnum va veni sa te cunoasca, sa iti prezinte portofoliul lui si sa vizioneze proprietatea. Vom verifica si toata documentatia pentru a fi siguri ca este totul pregatit.

2. Analiza pietei  si recomandari

Iti vom pregati o analiza de piata si planul de promovare si tranzactionare si vom semna contractul de reprezentare. Planificam impreuna o sesiune foto si iti dam cateva sfaturi pentru pregatirea proprietatii.

3. Promovare

Iti vom promova proprietatea atat prin canale online (portaluri imobiliare, website, social media) cat si offline si catre colaboratori, pentru a gasi cat mai multi potentiali clienti.

4. Calificare clienti

Promovarea proprietatii ne va aduce multi potentiali clienti, insa nu toti vor fi pregatiti sau hotarati sa cumpere/inchirieze. Ne vom asigura ca ii calificam si discutam doar cu cei care indeplinesc criteriile stabilite.

5. Vizionari si negocieri

Stabilim intalniri pentru vizionarea proprietatii tale cu clientii interesati si le prezentam in detaliu fiecare aspect al acesteia. Ne asiguram ca iti vom obtine cel mai bun pret

6. Incheierea tranzactiei

Odata ce am stabilit impreuna cu tine cumparatorul final, ne vom ocupa de finalizarea tranzactiei, documentele necesare si programarea la notariat.

Experienta noastra

13

Ani de experienta in domeniul imobiliar

2100

Tranzactii incheiate cu succes

80

Agenti pregatiti sa te ajute

Experienta noastra

13

Ani de experienta in domeniul imobiliar

2100

Tranzactii incheiate cu succes

80

Agenti pregatiti sa te ajute

Intrebari frecvente

Sunt obligat sa lucrez cu voi daca imi evaluati proprietatea?

Nu.

Ne-am bucura sa colaboram, dar daca dupa evaluarea proprietatii tale si oferirea recomandarilor noastre alegi sa lucrezi cu un alt agent imobiliar, nu o sa fie nicio problema. Ne bucuram ca te-am ajutat 🙂

De ce sa lucrez in exclusivitate cu RE/MAX Magnum?

Colaborarea in exclusivitate iti aduce un mare avantaj in ceea ce priveste expunerea in mod profesionist a proprietatii pe piata, prin implicarea totala a agentului imobiliar.

Acesta va folosi toate instrumentele si resursele de marketing si cunostintele de vanzari pe care le are pentru a creea concurenta asupra proprietatii tale in vederea obtinerii unui pret bun, pentru calificarea clientilor si pentru detinerea controlului si finalizarea cu succes a tranzactiei.

Ce faceti voi in plus fata de ce as putea sa fac eu ca si proprietar sau alt agent?

Iti oferim un sistem de lucru deja confirmat de catre RE/MAX, diferentiat fata de alti agenti si agentii prin educatia continua si performantele obtinute.

Acest sistem ne ofera instrumentele si resursele specifice de marketing, accesul la baze de date calificate atat de clienti final cat si de colaboratori, poze si prezentari profesioniste ale proprietatii, expunere la nivel national si international a proprietatii tale si sloturi speciale pe site-urile imobiliare de profil.

Exclusivitatea imi blocheaza proprietatea spre colaborare sau alti clienti?

Dimpotriva, o expune intr-un cadru profesionist catre baze de date de clienti si catre colaboratori pe care altfel nu ati avea cum sa ii accesati.

Prin exclusivitate noi nu ingradim ci coordonam profesionist procesul de expunere, ofertare concurentiala, transparenta,  negociere, etc

Care este comisionul practicat de RE/MAX Magnum?

Comisionul practicat de noi este de 4%+TVA si inglobeaza:

 • marketing profesionist(poze profesioniste, promovare in retelele de socializare, bannere si flyere pentru promovarea proprietatii)
 • analiza comparativa de piata
 • descriere
 • staging
 • acces retea agenti RE/MAX
 • acces la colaboratorii din piata si baze de date clienti
 • calificare si vizionari cu potentialii clienti
 • negociere pentru vanzare
 • raportare constanta a procesului de vanzare
 • consultanta pentru realizarea documentatiei
 • acces la notari parteneri RE/MAX Magnum

Cine plateste comisionul?

Comisionul se incaseaza de la o singura parte proprietar/cumparator dupa caz.

Plata comisionului doar de catre proprietar este total normala deoarece serviciile prestate sunt doar in folosul pozitionarii, promovarii, negocierii, consultantei pentru proprietate si respectiv proprietar. Furnizarea serviciilor sunt doar pentru acesta.

In acelasi sens, cumparatorul plateste comisionul daca alege sa lucreze exclusiv cu un agent pentru gasirea unei proprietati, negocierea cu reprezentantii proprietatii etc.

agentie imobiliara

Spune-ne cateva informatii despre tine si proprietatea ta si unul dintre agentii nostri te va contacta in cel mai scurt timp pentru evaluarea gratuita!