NORDIS Sinaia View

Proiectul

Nordis Sinaia va fi cel mai mare hotel de 5 stele din Sinaia, construit de grupul de firme Nordis, cu 12 ani de experiență pe piața de real estate. Localizat în zona centrală a stațiunii Sinaia, aproape de Cota 1400 și la doar 500 de metri de Gondolă, NORDIS Sinaia View are în componență un număr de 240 de camere.
Cu atmosfera sa relaxantă și primitoare, amplasarea de excepție și facilitățile oferite, este locul în care te vei regăsi perfect dacă îți dorești o casă de vacanță premium la munte sau o investiție profitabilă.

Detalii despre oportunitate

În NORDIS Sinaia View, fiind deschis 12 luni pe an, te poți bucura de proprietatea ta în mai multe moduri:

  • Este casa ta de vacanță, te bucuri de munte, zăpadă, spa și de toate celelalte facilități ale hotelului așa cum iți dorești.
  • Nordis inchiriaza pentru tine. Dacă dorești să fie și investiție în același timp, în perioadele în care tu nu utilizezi proprietatea, Nordis o inchiriaza pentru tine.
  • Ai un randament garantat din închiriere de  7% / an. Datorită localizării în zona centrală, lângă puncte de interes ale stațiunii Sinaia, valoarea unei proprietăți în Nordis Sinaia View își va păstra valoarea și va crește în timp, fiind ușor de lichidizat, în cazul unei revânzări. În același timp, dacă închiriați proprietatea după achiziție, veți avea un randament de 7% pe an, mult superior unui depozit bancar.

Scenarii de investitie

  • Inchiriere catre Nordis – randament garantat până la 7%/an

Afla mai multe detalii de la consultantul RE/MAX Magnum

Stefan Parincu
Sales Associate RE/MAX Magnum

email: stefan.parincu@remax.ro
telefon: 0744.652.075

Vrei mai multe detalii despre aceasta oportunitate?

Lasa-ne informatiile tale de contact si iti vom trimite mai multe detalii in cel mai scurt timp.

Leave a Reply