Randare nordis residence mamaia nord

Investeste acum in cel mai mare ApartHotel de pe malul Marii Negre

Nordis Residence Mamaia Beach a fost conceput astfel încât să vă ofere o experienţă completă și să transforme spaţiul din jurul sau într-o oază de relaxare și confort. Situat chiar langa plajă, oferă în același timp o locaţie excelentă pentru o vacanţă și o investiţie sigură și profitabilă prin conceptul de ApartHotel gestionat de Nordis.

Detalii despre oportunitate

În ApartHotelul Nordis Residence, fiind deschis 12 luni pe an, te poți bucura de proprietatea ta în mai multe moduri:

  • Este casa ta de vacanță, te bucuri de plajă, mare, soare și de toate celelalte facilități ale hotelului așa cum iți dorești.
  • Nordis inchiriaza pentru tine. Este casa ta de vacanță, te bucuri de plajă, mare, soare și de toate celelalte facilități ale hotelului. Totuși, dacă dorești să fie și investiție în același timp, în perioadele în care tu nu utilizezi proprietatea, Nordis o inchiriaza pentru tine. Astfel, se vor ocupa de tot, preluare oaspeți, curățenie în apartament, schimbarea lenjeriilor, prosoape, etc.
  • Ai un randament garantat din închiriere de 8 % / an, pentru primii 4 ani. Această variantă este strict investiție, iar dumneavoastra nu aveți acces în apartament. Apartamentul îl închiriați pentru 48 de luni catre Nordis, iar Nordis îl inchiriaza mai departe în regim hotelier.

Facilitati Nordis Residence Mamaia

Receptie Hotel

Pentru că știm că ești diferit și apreciezi lucrurile elegante, Nordis Residence te întâmpină cu o zonă de lobby generoasă, de cca 150 mp și cu o înălțime de 6 ml, la fel ca la toate hoteluirile de 5* , modern amenajată cu marmură, inserții de sticlă, canapele confortabile și servicii de recepție de 24 ore pe zi.

Ai toate facilitățile necesare, astfel încât vacanța ta să fie așa cum iți dorești, iar restaurantul de la parter te asteaptă la un mic dejun energizant, la un prânz sau la o cină elegantă împreuna cu un pahar cu vin, la o poveste seară, cu prietenii.

SPA Nordis MAmaia

Ești o persoană activă tot timpul anului? Perfect! Vei avea acces 12 luni / an în zona SPA, ce cuprinde piscină încalzită, jacuzzi, masaj, saună și sală de fitness dotată cu aparatură modernă și program extins.

Sala Fitness

Sala fitness de la parterul Nordis Residence Mamaia este amenajată la cele mai moderne standarde, pentru a ne asigura că ai la dispoziție totul pentru a face mișcare în fiecare zi.

Loc de joaca pentru copii

Cei mici vor avea întotdeauna un loc, doar al lor, unde să se distreze și să socializeze in siguranta, în
Nordis Residence Mamaia Beach.

Centru comercial

Galeria comercială de la parter te asteaptă să te delectezi în magazinele unor nume recunoscute, pentru un shopping de calitate, la tine acasă.

Localizare

Cu acces rapid la toate punctele „fierbinţi” din Mamaia Nord: Loft, Nuba, Crazy Beach, Fratelli Beach & Club, Breeze, plaja Opera și White Tower, complexul este totuși amplasat ideal, fiind ferit de agitaţie și zgomot, astfel încât să te bucuri de o experienţă cât mai relaxantă la malul mării.

NORDIS MAMAIA BEACH LOCATIE

Modalitati de plata

Fie ca urmatoarea ta achizitie reprezinta noua ta locuinta de vacanta, fie ca este o investitie profitabila, pentru revânzare sau pentru a încasa o chirie bună, la Nordis Residence ai la dispoziție 4 modalitati de plata flexibile, din care poti alege :

Standard

20% avans, 80% predareGandita pentru cumparatorii nostri care doresc sa finanteze investitia cu ajutorul unui credit bancar, garantat cu ipoteca, aceasta modalitate de plata ofera posibilitatea finantarii a 80 % din valoarea noi tale proprietati.

Afla detalii

Plus

50% avans, 50% predareGandita pentru cumparatorii nostri care doresc sa finanteze investitia cu ajutorul unui credit bancar, garantat cu ipoteca, aceasta modalitate de plata le ofera si un discount semnificativ.

Afla detalii

Stadii

Gandita pentru cumparatori, dar si investitori care doresc sa plateasca pe parcursul constructiei, aceasta modalitate de plata le ofera sansa sa poata face plati pe mai multe stadii ale constructiei si obtinand in acelasi timp si o reducere semnificativa.

Afla detalii

Investitie

95% avans, 5% predareGandita pentru investitori, aceasta modalitate de plata ofera sansa unui discount major, din pretul de lista, crescand marja de profit obtinuta din revanzarea apartamentelor, sau yieldul obtinut prin introducerea apartamentului in sistemul de ApartHotel Nordis.

Afla detalii

Vrei mai multe detalii despre aceasta oportunitate?

Lasa-ne informatiile tale de contact si iti vom trimite mai multe detalii in cel mai scurt timp.

Leave a Reply