Eveniment RE/MAX Magnum

Petrecere - 1 an de RE/MAX Magnum

14 iunie 2019

Nu ai nevoie decât de 1 obiectiv clar, 1 plan, 1 echipă de profesioniști, ca după 1 an de când suntem RE/MAX Magnum să fim Biroul Nr. 1 la nivel național – RE/MAX Romania.

We work hard, and party even harder.

Eveniment RE/MAX Magnum

Conventia Nationala RE/MAX Romania 2019

16-17 mai 2019

Intre 16 si 17 mai 2019 echipa RE/MAX Magnum a fost prezenta la Conventia Nationala RE/MAX Romania la Cluj.

Am ascultat povesti de succes ale agentilor si Broker/Ownerilor si traininguri ale expertilor in imobiliare din cadrul RE/MAX.

Agentii RE/MAX Magnum au primit 4 premii “Executive Sales Agent” si 1 premium “100 Club” pentru comisioanele incasate in anul trecut, proiectul Citta Residential Park pe care il reprezentam in exclusivitate a primit premiul de “Ansamblul Rezidential al Anului” iar agentia noastra a primit si locul 1 pentru eforturile de recrutare si crestere a intregii echipe.

Eveniment RE/MAX Magnum

Investment Days

4-5 aprilie 2019

Pe 4 si 5 aprilie, in cadrul agentiei RE/MAX Magnum s-a desfasurat evenimentul “Investment Days” cu scopul de a prezenta cele mai bune oportunitati de investitii din piata imobiliara, cu randamente de pana la 50% pe an.

Pe langa aceste informatii, a fost o oportunitate buna de networking cu alti colegi din domeniul imobiliar.

Va asteptam si la editia urmatoare.

Conventie

Conventia Europeana RE/MAX - Xchange

17-19 octombrie 2018

Intre 17 si 19 octombrie 2018 echipa RE/MAX Magnum a fost prezenta la Conventia Europeana RE/MAX in Amsterdam.

Am fost parte a unui eveniment important care generează idei, povești de succes, experiențe de viață, care te inspiră să evoluezi si să devii mai bun in ceea ce faci.

RE/MAX nu este doar liderul mondial în imobiliare, ci și un model de business care cultivă un anumit spirit între membrii săi, indiferent din ce colț al lumii ar fi.

Targ imobiliar

Imobiliarium

12-13 octombrie 2018

Weekend-ul acesta am fost prezenți la târgul de locuințe Imobiliarium cu 2 dintre proiectele noastre rezidențiale: Petru Rareș 1259 și Citta Residential Park. Le mulțumim tuturor vizitatorilor care au trecut pe la standurile noastre.

Iată câteva imagini cu atmosfera de la târg, iar pentru cei care nu au reușit să ajungă la târg le stăm la dispoziție pentru a-i ajuta să găsească noua lor locuință.

Targ imobiliar

Targul National Imobiliar

29-30 septembrie 2018

Intre 29 si 30 septembrie 2018, am fost prezenti la Palatul Parlamentului, la unul dintre cele mai mari targuri imobiliare din Romania. Ne-ati putut vedea la standurile celor doua proiecte pe care le reprezentam exclusiv:

  • PetruRares1259
  • Citta Residential Park
Targ imobiliar

Salonul Imobiliar Bucuresti

7-9 septembrie 2018

Intre 7 si 9 septembrie 2018, RE/MAX Magnum a participat la Salonul Imobiliar Bucuresti cu doua dintre proiectele rezidentiale reprezentate in exclusivitate.

Eveniment #1 - Terminat

RE/MAX Magnum Garden Party

14 iunie 2018

Pe 14 iunie am petrecut o zi alături de oameni din diverse domenii și am profitat de networking și descoperirea noilor oportunități de colaborare.

Poți vedea galeria de imagini de la eveniment, pe pagina noastră de Facebook.

RE/MAX

Conventia Nationala RE/MAX Romania

5-8 mai 2018

Conventia RE/MAX este cel mai important eveniment anual in cadrul RE/MAX Romania.

In timpul acesteia, agentii de la nivelul intregii tari se reunesc pentru o sesiune intensa de traininguri, decernarea premiilor anuale, networking si distractie.