Conventie

Conventia Europeana RE/MAX - Xchange

Intre 17 si 19 octombrie 2018 echipa RE/MAX Magnum a fost prezenta la Conventia Europeana RE/MAX in Amsterdam.

Am fost parte a unui eveniment important care generează idei, povești de succes, experiențe de viață, care te inspiră să evoluezi si să devii mai bun in ceea ce faci.

RE/MAX nu este doar liderul mondial în imobiliare, ci și un model de business care cultivă un anumit spirit între membrii săi, indiferent din ce colț al lumii ar fi.

Targ imobiliar

Imobiliarium

Weekend-ul acesta am fost prezenți la târgul de locuințe Imobiliarium cu 2 dintre proiectele noastre rezidențiale: Petru Rareș 1259 și Citta Residential Park. Le mulțumim tuturor vizitatorilor care au trecut pe la standurile noastre.

Iată câteva imagini cu atmosfera de la târg, iar pentru cei care nu au reușit să ajungă la târg le stăm la dispoziție pentru a-i ajuta să găsească noua lor locuință.

Targ imobiliar

Targul National Imobiliar

Intre 29 si 30 septembrie 2018, am fost prezenti la Palatul Parlamentului, la unul dintre cele mai mari targuri imobiliare din Romania. Ne-ati putut vedea la standurile celor doua proiecte pe care le reprezentam exclusiv:

  • PetruRares1259
  • Citta Residential Park
Targ imobiliar

Salonul Imobiliar Bucuresti

Intre 7 si 9 septembrie 2018, RE/MAX Magnum a participat la Salonul Imobiliar Bucuresti cu doua dintre proiectele rezidentiale reprezentate in exclusivitate.

Eveniment #1 - Terminat

RE/MAX Magnum Garden Party

Pe 14 iunie am petrecut o zi alături de oameni din diverse domenii și am profitat de networking și descoperirea noilor oportunități de colaborare.

Poți vedea galeria de imagini de la eveniment, pe pagina noastră de Facebook.

RE/MAX

Conventia Nationala RE/MAX Romania

Conventia RE/MAX este cel mai important eveniment anual in cadrul RE/MAX Romania.

In timpul acesteia, agentii de la nivelul intregii tari se reunesc pentru o sesiune intensa de traininguri, decernarea premiilor anuale, networking si distractie.