Ce este RE/MAX?

RE/MAX International Inc. este o organizatie dezvoltata in sistem de franciza in domeniul imobiliar cu sediul in Denver USA. Cunoscut de publicul larg pentru insemnele sale: Balonul in culorile rosu, alb si albastru si pentru sloganul “Above the Crowd!”®, RE/MAX este numarul unu in domeniul imobiliar rezidential in Canada si este unul din liderii pietei imobiliare din Statele Unite.

Nimeni in lume nu vinde mai multe proprietati decat RE/MAX!

In 1973 Dave si Gail Liniger, doi tineri agenti imobiliari din Denver, Colorado s-au hotarat sa dezvolte un nou concept pentru piata imobiliara. Ei au creat RE/MAX –un acronim pentru “real estate maximum” – si au introdus un sistem menit sa incurajeze agentii imobiliari profesionisti sa-si dezvolte propriul potential de a face afaceri.

Azi RE/MAX este o rețea globala cu prezență în peste 100 de țări si având peste 3600 birouri in toată lumea (SUA, Canada, Mexic, Caraibe, America Centrala, America de Sud, Africa de Sud, Europa, Australia, Singapore, Guam, Noua Zeelanda, Orientul Mijlociu) in care activează peste 100.000 de agenți.

In Europa este prezent în 33 de țări, avand peste 11.000 de agenți imobiliari.

 

De ce RE/MAX Magnum?

Pentru ca avem un obiectiv comun. Sa iti tranzactionam proprietatea:

  1. La cel mai bun pret
  2. In cel mai scurt timp
  3. Cu cat mai putina bataie de cap

 

Cum lucram?

Dacă dețineti o proprietate imobiliară pe care  doriti să o vindeti/inchiriati, făcând primele demersuri în acest sens – de exemplu, publicînd un anunț la mica publicitate sau prin internet pe diverse site-uri de profil – veți constata mai devreme sau mai târziu că intrați într-un proces complex și anevoios care, de cele mai multe ori, va crează disconfort, bătăi de cap si insatisfacție.

Adesea, în primele zile de la publicarea anuntului, proprietarii primesc numeroase telefoane de la agenți imobiliari, avînd diferite abordări, mai mult sau mai putin plăcute, cu singurul scop de a prelua oferta si a strînge datele necesare, după care … mai nimic.

Multi dintre agentii imobiliari care preiau proprietatea respectivă în portofoliu nu-i acordă atentia necesară pentru atingerea scopului, respectiv finalizarea vanzării/inchirierii, datorită faptului că aceeasi proprietate este preluată de mai multe agentii iar timpul pe care il aloca in favoarea proprietarului este direct legat de siguranta ca acest timp este cheltuit cu folos atat pentru proprietar cat si pentru agent. Nesiguranța generată de lipsa unui contract de exclusivitate semnat cu proprietarul, contract care să le ofere dreptul de a încasa un comision pentru serviciile prestate odată cu vanzarea/inchirierea proprietătii, se manifestă printr-o lipsă de activitate de marketing proactivă în piața imobiliară pentru acea proprietate.

Acestea sunt  motivele pentru care noi, la RE/MAX Magnum, propunem clienților noștri care vând sau închiriază proprietăți, încheierea unui contract de reprezentare exclusivă prin care ne angajăm să oferim servicii de specialitate, la cel mai înalt standard de profesionalism, mărind astfel considerabil șansele de încheiere a unei tranzacții la prețul optim, în cel mai scurt timp și cu cât mai puțină bătaie de cap pentru clienți.

Leave a Reply

Hai să colaborăm!

Noi îți punem la dispoziție proprietățile spre vânzare, iar dacă tu închei tranzacția, 66% din comisionul de listare este al tău.

Inca un pas! Verifica adresa de mail si confirma inscrierea!